söndag 2 december 2007

Det är mycket foto nu!

Internet är fantastiskt, det finns nästan inga begränsningar i den kunskapsbasen som finns tillgänglig för alla som har ett redskap som kan sammanställa ettor och nollor till läsbarhet.
Men det finns en sak man måste ha i åtanke när man surfar runt och söker kunskap, var kritisk och försöka att få informationen verifierad.

Inte helt oväntat har mitt surfande till största del handlat om foto den senaste veckan. Mitt urval av annars så passionerade hobbys, HiFi och mat, har fått en mycket undanskymd plats i min färska upplevelsebank.

Människor som har ett stort intresse för en aktivitet som på något sätt förmedlar en upplevelse och ett känslotillstånd är ofta även mycket generösa med sin sammanställning av kunskap som har införskaffats under ett oändligt testande av teorier som nötts in till det varma skenet av nattdukslampan innan ögonlocken tar över och sinnet skickar in dem i drömmarnas värld.

Ett ställe som samlar en del av dessa människor är http://www.fotosidan.se/ .
Nu är detta säkert gammal information för alla er fotonördar, men ni andra som inte upptäckt denna värld än, gör ett besök. Jag är övertygade att man kan ha ett utbyte av den sidan även om man inte är intresserad av fotografering.

Wow, ett inlägg utan foto, eller?

Inga kommentarer:

BlogRankers.com
Bloggtoppen.se