onsdag 25 februari 2009

HiFi Helg....


Till helgen är det dags för en Workshop som anordnas av VALS (VALS betyder vinylavläsarsällskapet). Denna helg skall pickuper ställas in, men jag förmodar att ett och annat byggprojekt även kommer att avhandlas. Underbart att få sjunka ner i nörderiet och finna förståelse. En igenkännande nick kan betyda så mycket! :)

Det kommer även att vara en demo i Malmö av AMRs förstärkare och cd spelare på fredag och lördag när Transient Design besöker Caroli Musik & Bio.

6 kommentarer:

Anonym sa...

Har du tonarmsfästet/foten på ett separat bord... och motor med rem på ett annat separat bord... ;-)

Micke sa...

Tonarmen sitter fast i plinten, men motorn står för sig själv på en avkopplad plattform. Motorn har dessutom en extern nätdel men strömrening och frekvensstyrning för att förse motorn med exakta och jämna pulser för en jämn gång.

Anonym sa...

Aaahhh ljuv musik i mina öron... Puuhh, då kan jag sova lugnt ;-)

Dan sa...

Ska bli riktigt roligt...
Du kan tro jag sliter med mitt bygge :) det är svårt, t o m en riktig utmaning, men det är nog tjusningen när man (om man) övervinner problemen och kan få resultat. Jag kommer inte att vara i närheten med en färdig spelare till lördag men jag har kämpat minst tre timmar om dagen sedan vi kom tillbaka från Spanien...

Anonym sa...

Grekiska för mig:) Men jag tänkte på bilden. För en novis som mig så går det inte att se vad den föreställer. Fri tolkning mao. Parfym! En röd och exklusiv parfymflaska. Nästan så jag tycker att bilden doftar av tung aftonparfym.

Micke sa...

Dan, skall bli spännande att se vad du fått ihop. :)

Vee, det är bra om bilden berör och framkallar känslor. Hifi handlar mycket om känslor och upplevelser. :)

BlogRankers.com
Bloggtoppen.se