lördag 16 februari 2008

Frukost i Kvarnby

Kaffe & Ostmacka

En vanlig ostmacka med en kopp kaffe, finns det någon frytkostmeny som är mer underskattad?

Idag var det invigning på de nya kopparna med tillhörande fat som min snälla mamma införskaffat som gåva på Valentin. De gav en förhöjd stämning till frukosten och det var då jag insåg att en ostmacka är underskattad, speciellt om man sköljer ner den med en god kopp kaffe.


Oro i världen

Samtidigt som solen skinner i Kvarnby kan man konstatera att det är långt ifrån solsken i hela världen. Skall man egentligen utsätta sig själv för en morgontidning när det är en så underbar lördagsmorgon?

3 kommentarer:

Tesa sa...

Roligt med nya koppar! :) Och nja, jag är ju ingen ostsmörgåsfantast, men lite mer hungrig och lite gurka och paprika på så tycker jag att det är görgött!

Vad jag hellre har på smörgåsen, om jag själv väljer? Vitlökssalami, gurka eller en riktig källarröktskinksmörgås med tomat och gurka på. Det är frukost det! :)

Trevliga bilder! Gillar båda två, särskilt den första med solen som skiner in.

Micke sa...

Gott med frukost är det:)(Yoda språk)

Tyckte först inte att jag lyckades fånga känslan av solens strålar över köksbordet. Men efter att suttit och redigerat bilderna på morgonen hittad jag i alla fall dessa två av 22st :)

Måste lära mig att ta mindre bilder, tänka igenom bilden innan jag tar den.

Gårdagens fotoskjutning av fredagsmenyn för nästa vecka gick fullständigt åt helvete bara för att jag inte har tänkt igenom bilden innan kameran börjar rassla.
Tyvärr får jag använda bilderna i alla fall.

Gisan sa...

Ibland kan det faktiskt vara helt rätt att stänga världen ute från sin bubbla och njuta av det goda kaffet ide nya kopparna och de smaskiga ostmackorna. Kramar...

BlogRankers.com
Bloggtoppen.se