fredag 1 februari 2008

En olycka kommer sällan ensam.....

Vilken jäkla kliché, men ändå inte.

Idag på morgonen skulle jag ta min bil för att förpassa mig till mitt dagliga bröd, vad händer?
Hmm skumt dörren är öppen, skit också, jag glömde låsa igår! Dörren glider upp, fan vad ratten ser konstig ut???? Va, ingen airbag!!!!!!

När det börjar ljusna ser jag att min första tanke om en glömd låsning inte är fallet. Man har pillat ut låskolven och plockat med sig airbagen samt bilens handlingar. Tydligen är det den nya innegrejen bland biltjuvar, sno dig en airbag!

Varför gör man då det här? Enligt polisen så var det i mitt fall förmodligen ett beställningsjobb där det stod en krockad imporbil i något garage som behöver en airbag och en ny servicebok. Men tydligen så var det inte en självklar sak att det skulle användas till en bil, man har upptäckt att det finns lite grejer i airbagen som man kan tillverka bomber av, jag säger då det, bomber!

Men vet ni vad gott folk, det är bara materialistisk ångest. Världens enklaste sak att bota, laga fredagsmenyn och njut av allt som står till buds på bordet, konversera med din älskade.

Dom kan inte ta ner mig och förstöra min fredag, för jag är en glad skit!

4 kommentarer:

Jonas sa...

Det är förjävligt att folk inte kan hålla sig till sitt eget, men visst är det så att det kan ersättas och det är ju inget man som utsatt kan göra åt så det är ju bara att gör det bästa av situationen, tuta och köra vidare...

Stefan sa...

Tråkigt. Visst är det bara materiella ting, men det medför tyvärr en massa onödigt extrajobb också. Verkstad, försäkringsbolag osv. Som av en händelse hade ju SDS en stor artikel om ämnet just idag.
En helt annan fråga. Varför kan bara registrerade användare kommentera här? /Stefan

Johan sa...

Finns alldeles för många fähundar därute som inte kan skilja på ditt & mitt.

Vår Audi blev av med ringarna på bakluckan, nån tog bort dem med morakniv, så nu väntar vi på omlack.

För övrigt har du genomgående bra foton på din blogg.

Min photoblog finner du här.
http://www.bildcentralen.se/blog/

PS: jag är både HiFi & Foto galen precis som du verkar vara, god mat gillar väl alla.

Micke sa...

Euphonic, Tut, tut :)

Stefan, vet inte varför man måste regga sig. Jag läste tidningen och hörde det på radion om airbagarna, rätt konstigt egentligen att det blev sånt populärt ämne just denna dag.

Ja du Johan, jag har tappat all kontroll då det gäller HiFi, har en bit kvar innan det spårar ur på samma sätt med foto, men det är på god väg :). Men just nu är det roligast med foto och jag lägger ner mycket tid på att försöka lära mig. Jag uppskattar verkligen när någon lägger märke till mina bilder, allt jobb för att ta bilden vill man skall synas, jag vill ju förmeddla en känsla.

BlogRankers.com
Bloggtoppen.se