måndag 19 januari 2009

Idag tar vi oss ner till stranden!

Ebb, då passar vi på att ta oss ner till stranden. Som ni kan se så är det klippigt och man når inte stranden utan att klättra ner från vårt högt belägna hotell, nåja inte direkt klättra, men ta oss ner för trapporna då. Det är väl i och för sig ok, men de jäkla trapporna är ju kvar när man skall hem, puh!

Väl på stranden, om man fortsätter framåt längs med strandkanten så når vi Jandia om c:a 4km. Stranden är enorm och är c:a 3 mil lång. Om man skall företa sig en sådan promenad så gäller det att ha koll på ebb och flod. Det går snabbt att vattenståndet ändra sig och då är det inte strand man promenerar på längre. Kan vara rätt kämpigt att ta sig 4km på slippriga stenar.

Det är bättre att invänta kvällen och ta sig en liten promenad. Havet, ljuset, ljudet och doften sätter mig i sinnesro. Att ta sig fram barfota längs med stranden, låta det mjuka vattnet skölja över fötterna och känna värmen från Camillas hand i min hand gör mitt liv rikt!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Måste säga att jag är oerhört imponerad av dina bilder här på bloggen!
Ser att du rör dig i en annan sfär av Audio/HiFi än jag.
Men verkligt häftiga prylar, och din vinylspelare på bild till höger i menyn är något som man kan drömma om.
Gjorde just ett loppisfynd av en skivspelare idag. En Dux Elecronic från 70-talet med touchknappar för i superskick för futtiga 50:-

Anonym sa...

Apropå trappor (eller nästan iaf). På Skiatos, en liten ö tillhörande Grekland hade vi en backe upp till hotellet som var übermänsklig. Nästan 90 grader om jag inte minns fel. Jösses vilken träningsvärk man hade efter den veckan.

De där stenarna ser fariga ut men frestande att utmana ödet på, fast i 4 km, inte för mig.

Anonym sa...

Skymningsljus och vatten som kluckar, ja jag tycker mig nästan höra det! Jag gillar verkligen "rörligt" vatten. (och samtidigt är jag båträdd...???)
Du har verkligen lyckats förmedla en hel del känslor hos mig med dom här bilderna....

Anonym sa...

Som sagt, när kommer det ut en årskalender med dina bilder i? Du är fantastiskt duktig och jag älskar att titta på dina bilder. Önskar verkligen att jag hade en bra kamera så jag skulle ha en chans till att fånga de bilder som jag med ögat vet skulle bli bra. Kram

Håkan Bergman sa...

På tal om skivspelare... Jag har en gammal pl55x som väntar på dig. :-)

Anonym sa...

Fan, du har vänt uppochner på min bild av Kanarieöarna! Jag har aldrig varit där men fått för mig att det är ett turistghetto och inget annat. Men men, du har lyft fram något annat.

Micke sa...

Farbror Sid, Tack!
Grattis till fyndet, folk vet inte vad de går miste om när de gör sig av med sin vintage stereo samt tillhörande mjukvara.

Pikegirl, Ja jäklar vad man flåsade innan man var uppe för alla trapporna. Värst var det när man hade en hurtfrisk pensionär i bakfötterna och de inte visade några tecken på avmattning! :)

Imse, Tack, det gör mig glad!

Diamanten, Jag har börjat titta på en kalender, men tappat bort mig själv. Började med att försöka hitta en bild för att symbolisera varje månad, men tyckte inte att jag hittade det. Får se om jag kan hitta ett annat tema. Tack för din uppskattning!

Håkan, Skulle ju tagit den med mig förra gången vi sågs. Ja, ja, vi får ta det nästa gång!

Vee, din bild är nog ganska korrekt när det gäller Gran Canaria, men man kan välja vad man vill se och uppleva. :)

Anonym sa...

leather handbags
bags
bag
handbag
handbags

BlogRankers.com
Bloggtoppen.se