onsdag 14 januari 2009

My name is Cat, Cool Cat!

Som sagt, jag heter Cool Cat. Låt mig visa en del av mitt kungadöme. Varje dag tar jag mig en tur genom riket för att se att allt står rätt till. Det kan ha kommit någon ny turist som måste få se min ståtliga hållning. Om de sköter sig kan jag tänka mig låta dem klia mig lite på magen. Gäsp, det blev sent igår!

Häng med nu, jag vill inte ha några eftersläntrare. Den här östra delen, från norr till söder är min. Alla turister du ser är mina undersåtar. Jag har ett par polare som sköter om den västra delen uppe vid baren, men det är så stökigt där. Nåja, är man King så får man välja först.

Det här är en bra plats, ingen kan missa mig när jag balanserar på den vita muren. Jag är smidig, graciös och cool! Ja just det, jag är ju Katt. Hmmmm, fast det vet ju inte du vad det innebär. Kanske ni turister utvecklas och når upp till vår nivå om något årtusende.

Skön plats det här. En stund på morgonen får räcka, det är gott i solen då. Men jag kan inte fatta de där människorna som ligger i de där vita sängarna mitt i solen hela dagen, de är fan ta mig inte kloka. Men, men, det är därför jag är katt och de är människor, de fattar helt enkelt inte bättre. Bra då blir det mer möss till mig!

15 kommentarer:

Håkan Bergman sa...

Katter och fruntimmer: Pissar överallt och går inte att lita på. :-)

Micke sa...

Men otroligt vackra! :)

Anonym sa...

Underbara bilder, helt underbara.

Håkan Bergman sa...

Det är kor också :-)

Micke sa...

A-M, Tack! Det kommer mer bilder från semestern. Nästan som man trycker ner kompisarna i soffan och rullar ner duken för att projektorn skall ge max skärpa på diabilderna. Ha, ha, men skruva på er bara, det kommer mera! :)

Håkan, kor är jättefina, jag har lite bilder till dig. Får inte riktigt till det som jag vill, men snart får du se hoppas jag!

Anonym sa...

Vilka fina färger - det blå, vita, gröna och svarta. Rena. Undrar var kattens öronspets tagit vägen och hur den försvann? Det var nog någon som bet av den.
Kommer det babes i bikini till H? Eller en gammal fårig och tandlös gumma i stadiga sandaler?

Håkan Bergman sa...

Vee: Jag vill inte ha bilder på "babes". Jag har fått nog av "det" könet. :-)

Anonym sa...

Du kan ju ge ut en liten bok med dessa ord och bilder. Helt underbart sött skrivet till dessa vackra bilder. Kram

Anonym sa...

Nostalgi....vi har haft en helsvart katt...Som hette Sotis, tänka sig! Passade bra eftersom pappa var sotare och kattkraken helsvart!
Sköna bilder och bra text!

Anonym sa...

Älskar katter. När jag var på Korfu så bodde det en hel kattfilmilj vid lägenhetshotellet. Vi köpte kattmat och utfodrade de magra stackarna fast man inte ska. Det gjorde så ont i hjärtat att se dem. När vi åkte pratade vi med de nyanlända turisterna och de lovade att fortsätta och sedan sprida det vidare. Undrar hur det gick sedan.

Bilder är jättefina. Blir sugen på ett dopp i det härliga vattnet.

Micke sa...

Vee, vad som kan komma får man vänta på. :)

Håkan, Babe är ju en stor djurstjärna, tyvärr inga bilder på honom. :)

Diamanten, för mig är mina bilder nästan alltid en historia. Ibland kan till och med andra utläsa den och då blir jag glad!

Imse, tack! Sotis är ett passande namn på en svart katt.

Pikegirl, här hade katterna ett eget café. Hotellet såg till så att de fick mat och vatten.

Anonym sa...

Jag väntar på uppdatering Micke, uppdatering.
Mera bilder och mat :-)

Anonym sa...

Just ja - glömde berätta.
Ibland så brukar dotra min bestämma veckans matsedel och så kör vi efter den. Nu var det dock ett tag sen. Idag när jag kom hem så hade hon knåpat ihop nästa veckas matsedel och den ser jag verkligen fram emot.

Måndagen börjar vi med Beef Wellington.
Sen kör vi hårt, med bla även fläsk-file sambal och skomakarlåda etc.
Jag tackar gud över hennes smaklökar :-)))

Micke sa...

A-M, det ser ut som om det kommer bli en bra matvecka för er. Börja ned en Biff Wellington en måndag sätter liksom ribban. :)

Anonym sa...

miu miu bag
miu miu bags
miu miu handbag
miu miu purse
miu miu wallet

BlogRankers.com
Bloggtoppen.se