lördag 14 juni 2008

Timmarna innan.......

Stigen till…..

Nu är det bara timmar kvar tills jag är en gift man. Den blivande Fru Palmqvist befinner sig på annan ort. Hon skall stiga fram när tiden för dagen når sitt klimax. Hur kommer det att kännas när hon står framför mig i sin vackra klänning inramad med blommor i motljus? Min brud kommer vara så vacker att den gamla klyschan ”tiden står still” kommer väl till pass.

Bröllopsklädseln bruden valt är för mig okänd, min brud vill överraska mig. Temat är vitt och rosa. Jag gillar egentligen inte det här med att inte se bruden innan vigsel. Min erfarenhet är att alla kvinnor är extremt vackra den dagen de gifter sig, det lär ju inte vara mindre emotionellt då det är min C som står brud. Förmodligen kommer jag tappa fattningen helt och stå där som en lallande idiot. Jag är ju inte så snabbtänkt i vanliga fall så det här kommer att bli en löjlig situation som förhoppningsvis kommer att vara extremt charmig och rörande.

Nervositeten har inte varit kännbar tidigare, men jag lovar, nu känns det! Bara timmar kvar och jag sitter här framför datorn och kommer inte för mig att göra det jag skall göra. Kl 11.00 skall brudbuketten hämtas, det enda jag skall sköta innan min egen klädselcermoni skall börja. Det tar säkert 15-20 minuter att göra vid mig idag. Jag måste ju trots allt raka mig och knyta en slips.

Hur fan kommer det att se ut???? En brud som har haft professionell hjälp i flera timmar med att fånga det vackraste och en slusk som rusat genom duschen i total avsaknad av sinnesnärvaro??? Snacka om skönheten och odjuret, dessutom innehar vi rätt kroppskonstilation för att åskådliggöra det konceptet.

Vad kan gå fel?
Prästen dyker inte upp, maten hittar inte ditt, DJ blir sjuk, det börjar regna, maten är inte god, personalen blir sjuka………… Det bara fortsätter. En tanke till som dyker upp så här på morgonen, min bestman har något på gång. Hur dansar man vals? Ni ser, ingen ordning på tankarna. Hur det än är så är det högst troligt att imorgon vaknar jag upp med Fru Palmqvist vid min sida :)

Nåja, dags att byta kalsonger och dra sig bort till blomsterhandlaren.

Till er som lyckas hitta till Mölleberga denna dag, Välkommna!

P.s
Shit alltså, jag är så nervös!
C U

11 kommentarer:

Stefan sa...

Ett stort GRATTIS o många kramar i från fam Beck-Larsen.

Hipp hipp hurra för herr o fru Palmqvist!

Låt skumpan flöda till gryningen....

Micke sa...

Tack Fam Beck-Larsen!

Måste verkligen gå och fixa till mig nu. På med The Donnas i spelaren och rocka loss :)

Stefan sa...

varför inte AC/DC hiten "You shook me all night long" he he..

Micke sa...

Ok, AC/DC nästa!

Livet runt 40+ sa...

Klart man är nervös när man ska gifta sig - det hör till och är lite av charmen *L*!!

Det kommer att gå så bra, så bra! Ni är omgivna av alla de som älskar er mest. Skulle något mot förmodan inte bli exakt som ni hade önskat och planerat så tänk på "vad gör det om 100 år"....

Dagen är Er - njut av den och av det kommande livet som Herr och Fru Palmqvist *L*!!

Kram och lycka till!

Jeanette & Göran

Micke sa...

Tack Jeanette och Göran!

Skall hämta min bestman om 25 minuter. Har lovat honom en virre innan vi drar igång. 25 minuter, hmmm, måste nog verkligen ta mig in i duschen nu!

Tesa sa...

Men Micke...INGET kan bli fel, ni älskar ju varandra? Allt annat är bagateller som ingen dör av.
STORT lycka till och en jättekram & grattis till er båda!

veronica sa...

Grattis får jag väl säga för nu borde ceremonin vara klar. Själv är jag gräsänka för dagen och har kavat omkring med gräsklippare i regnet (5000 kvm gräsmatta).
Hoppas allt blev så magiskt som du hoppats och att din brud tog andan ur dig!
Kram :)

Micke sa...

Tack Tesa!
Det är rätt, det viktigaste är kärleken vi har till varandra!

Tack Vee!
Det blev ett sagobröllop och min brud stod vacker och jag var den lallande idioten som jag förväntat mig. Men skönheten ville ha sitt odjur och hon tog mig till sin äkta make inför Gud!

Tesa sa...

Fin bild förresten, fint att det leder en in i bilden!

Micke sa...

Jag har exprementerat med ett par sådana bilder, det lär dyka en och annan sådan bild i det närmaste.

Jag älskar stranden nere i Ljunghusen, miljön är underbar för fotografering. Om någon undrar var det är så är det nära Skanör/ Falsterbo

BlogRankers.com
Bloggtoppen.se