måndag 9 juni 2008

Mer foto från Lomma

Dessa bilderna tog jag i Lomma för ett par veckor sedan. När vi vandrade runt i Lommahamn så dök det upp en liten detalj som jag tidigare aldrig sett. Trästaketet är skruvat med franska bult och utan på skallen på bulten har någon tryckt dit kapsyler. Måste säga att det absolut inte störde staketets utstrålning, snarare tvärtom.

Det finns så mycket i vår omedelbara närhet att upptäcka. Tyvärr har de flesta så mycket stress i sina liv att de sällan har tid eller ro att ta in sin omgivning och se det vackra i det anspråkslösa.

4 kommentarer:

Gisan sa...

Det var mycket läckra detaljer till det vackra träet. Kramar...

Stefan sa...

Helt sant Micke! Det gäller att upptäcka de små detaljerna och det har du lyckats med på ett utmärkt sätt här. Jag gillar bilderna skarpt. /Stefan
http://www.cavok.se/picblogg/

Micke sa...

Tack Gisan!

Stefan, I Lomma har du tagit en del bilder? Jag gillar att komma nära saker, vet inte varför. Tack för att du tittade in och extra skoj att du gillade bilderna.

veronica sa...

Grönt och rött har väl med höger och vänster att göra också - skepp ohojspråk. Träets linjära diagonala mönster mot kapsylens cirkulära. Visst består livet och det visuella av detaljer :)

BlogRankers.com
Bloggtoppen.se