söndag 15 juni 2008

Hur gick det då.......

Min älskling, låt oss skära tårtan

Vårt kärleksband är förseglat. De ytterst nervösa minuterna var fyllda med mycket känslor och stor nervositet. En helt underbar präst, Anja Greiff, lyckades föra över sitt lugn till oss så att vi kunde fokusera på uppgiften. Under dagen fanns det många som gav oss stöd. Vi tackar alla våra vänner som gjorde dagen oförglömlig!

Var är bruden?

Men innan vi kom så långt som till tårtan skulle min Bestman Niklas och tillika Toastmaster lotsa oss genom kvällen och in i natten. Jag säger bara, Bindefeld, släng dig i väggen. Att Niklas var ett bra val var jag övertygad om, men att han skulle lyckas bygga upp den stämning som vi fick uppleva på vårt bröllop var långt över vad vi trodde var möjligt. Från de att Wagner börjades spela på vår inmarsch tills det att lamporna slocknade i Mölleberga var allt magiskt. Det fanns inte en endaste liten detalj som skulle kunna förbättras!
Niklas, jag är så jäkla glad att du finns och har funnits med mig i hela mitt liv. Tack för ditt entusiastiska engagemang, du var Kung och guld värd igår kväll!

Där är den vackra bruden!

Som ni vet har det funnits en viss oro för maten. Mat är viktigt för mig, en viktig del i livet som ger mig stor njutning. Därför stod maten kanske lite mer i fokus denna dag än vad det kanske gör för många andra brudpar. Första mötet med Pia på Vår tids Mat kändes väldigt lugnade. Pia visade sig dela min passion för mat och hon hjälpte oss fram till en Medelhavsbuffe’. Jag hoppas att jag skall kunna bjuda på lite bilder från den vackra maten. Jag hade tyvärr inte möjlighet vid serveringstillfället att närma mig buffen med min kamera.
Maten var perfekt! Det var en komposition som inte bara tog hänsyn till smaken. Innan maten nådde smaklökarna så hade ögat skickat signaler till hjärna som såg till att stora mängder ”snålvatten” producerades för att låta maten glida ner till magen på röda mattan.

Jag lär nog återkomma till ämnet bröllop när jag samlat tankarna.


7 kommentarer:

Stefan sa...

Så härligt att allt blev perfekt! Stort grattis och lycka till! /S.

veronica sa...

Grattis! En sån vacker brud :)

Tesa sa...

Grattis igen! Är det du som tagit bilderna? Tog du alltså med dig kameran själv!?! Ha ha...ja vad säger man?
De blev fina iallafall, och bruden är ju en skönhet!

Micke sa...

Tack Stefan!

Tack Vee! Visst är hon bedårande. Jag kan säga att det kändes som om vi inte var i samma liga :)

Tack Tesa! Klart man har kameran med sig, fick tagit c:a 150 bilder. Men det blev inte riktigt bra, jag hade annat att koncentrera mig på. Jag var inne på att jag skulle ta vårt eget bröllopsfoto, men det funkade inte.

Får se i veckan vad fotografen fick ihop. Jag får dem som raw filer, kanske får flirta lite med dig Tesa om jag inte får till något bra :)

Gisan sa...

Tack för att du delar med dig av detta fantastiska ögonblick i ditt liv! Grattis och lycka till!!! Kramar...

Tesa sa...

Flirta på du så får vi se vad bruden gillar det! ;)
Men en eller annan bild kanske det kan bli färdigt iallafall!

Micke sa...

Gisan Tack!

Tesa, jag ser nu när jag läser min kommentar att den kanske inte var helt lyckad, men du förstod i alla fall. :)

BlogRankers.com
Bloggtoppen.se