På en matblogg måste det givetvis finnas bilder på maten från bröllopet. Tyvärr fick jag inte tagit några bilder på maten under själva bröllopsmiddagen. Dessa bilder tog jag dagen efter och de gör tyvärr inte maten och presentationen av den riktigt rättvisa.
Lammrostbiffen var tillagad i ugn på låg temperatur c:a 100-110 grader skulle jag gissa, vid 58 grader var den färdig. Den får sedan svalna för att kunna skivas upp och marineras med örter och olja.
Gremolata är färska pasta som är fylld med fyra sorters ost. Den kokas upp för att sedan blandas med bladpersilja, grillade sparris och olja.
Grillade grönsaker med rosmarin och timjan. En oerhört vacker färgklick på bordet.
Det här var en liten del av den buffé som vi bjöd våra gäster på denna sagolika dag.
Personen bakom denna buffé heter Pia och är kökschef på Vår Tids Mat http://www.vartidsmat.se/.
Det var fantastiskt roligt att träffa Pia, hon har en passion för mat som jag känner igen. Det kändes verkligen bra att lämna över en så viktig detalj som maten i hennes händer. Hon var väldigt lyhörd för våra önskemål och satte ihop en meny som tilltalade oss och inte minst så tänkte hon i färger och presentation. Det var extra trevligt att det kändes så genomtänkt hela vägen.
Tack Pia för att du hjälpte oss!
2 kommentarer:
Det ser gott ut! Härliga bilder.
Tack för det Syren! Ja det var verkliken smaskigt.
Skicka en kommentar