tisdag 2 september 2008

Vind i segel.....

Limhamn

Vind i segel skulle jag önska mig nu. Min kaffemaskin Vivi har bestämt sig för att vara lite besvärlig.

Vet inte vad det har tagit åt henne???

Jag tycker verkligen att hon har fått mycket uppmärksamhet den senaste tiden, dessutom fick hon ju en ny kompis i Mazzer härom dagen. Nåja, efter ett samtal med en god vän som är neutral i konflikten så är det bestämt att vi skall ha ett möte imorgon jag & Vivi.

Det är troligtvis så att hennes hjärta sviktar en aning och det blir icke önskvärda konsekvenser av detta för oss båda. Jag skall se om jag inte kan få hennes hjärta att bli lika hett igen som när vi träffades första gången.

7 kommentarer:

Anonym sa...

Hahaha! Coffee maker named Vivi :) Min perculator (okänt namn och könlös) puffar på närhelst jag begär. Med ny knopp har den inte ens inkontinens längre.
Jo, jag hälsade alla glas-skåningar på mässan från Micke men de fattade nada. Däremot fick jag galna gutar till bords och lärde mig gotländska ekivoka uttryck.

Tesa sa...

Mmmmen? Du hade ju skaffat dig en ny? Snälla, det förstår ju vem som helst att du inte kan köra dubbelt? ;)

Micke sa...

Vad menar du Vee, är ja helt bortglömd??? :)

Men Tesa, jag kör inte dubbelt. En Vivi (kaffemaskin) och en Mazzer (Kaffekvarn), utan Mazzer blir det inget kelande med Vivi :).

Gisan sa...

Men Vivi kanske inte har vant sig vid Mazzer än. Står de måhända för nära? Eller för långt ifrån varandra. Tänk på att kvinnor är känsliga varelser även kaffemaskin-form ;-) Kramar...

Tesa sa...

Uhum...ok. Jag är inte så haj på sånt där märker jag.

Anonym sa...

=D

Micke sa...

Vivi mår inte bra, hon får jobba i korta skift tills hon har fått ett nytt hjärta (pump). Det kommer nog att ta en 4-6 veckor innan hon klarar stora fester igen.

BlogRankers.com
Bloggtoppen.se