onsdag 17 september 2008

HiFi på Arken i Göteborg 2008

Burmester

Då är mässan avslutad för 2008. Nu dröjer det till 2010 innan vi åter får nöjet att bevista Nordens största hifi-mässa igen.

Årets mässa överraskade med att det var mer Hifi och mindre Hembio. Det var nog många som saknade bild och multikanal på årets mässa. Jag vet inte om multikanal börjar att tappa fart och renodlad 2-kanals hifi får fäste igen?

Det är nog inte omöjligt att hembion har lockat in fler i hifins värld. Vinylen befäster sin ställning för varje dag som går, många skivor kommer nu som nyutgåva i vinyl.

Mitt intryck av helgen är att det var fler märken representerade än någonsin och mångfalden var enorm. Många nya intressanta produkter har letat sig till Sverige, det är väldigt roligt då vi tidigare bara kunde läsa om dem i internationell press. Nu kan vi med lite tur klämma på en hel del av dem. För mig kändes det som den intressantaste mässan någonsin.

Nu hade jag en lite stökig helg med en del tekniska missöden, men så fantastiskt roligt det var att träffa alla hifi kompisar man har i detta avlånga land samt i våra nordiska grannländer.

Är ni intresserad av att se hur det ser ut på en hifimässa är ni välkomna att titta in hos HiFiForum.nu

5 kommentarer:

Gisan sa...

Här känner jag mig helt vilsen. Men vill i a f lämna en hälsning så du vet att jag är inne här. Kramar...

Anonym sa...

Jag har en skraltig radio i stallet som är sprucken i plasten för att den åkt i betonggolvet några gånger. Jag är jättenöjd att kunna lyssna på p1 i den... Du är ju ett fullblodsproffs :)

Micke sa...

Hej Gisan! :)

Vee, I stallet är det nog inte att rekommendera något från mässan. Men något som kan sätta färg och känsla i hemmet skulle du väl kunna bjuda dig själv på. Kanske ett par röda högtalare :)

Anonym sa...

Ett par röda högtalare? Mjau...

Anonym sa...

Om man nu verkligen ser något i musiken så borde man göra en investering. Investera i en bra anläggning så har du något att sjunka tillbaka i, meditera, finna… Detta är inte som alla annan konsumtionselektronik, detta är en investering för livet. Skaffa seriösa grejor och du har något att åldras med, njuta med för livet…

BlogRankers.com
Bloggtoppen.se