onsdag 29 april 2009

Förkylning eller.........


Jag är för tillfället något indisponibel att leva mitt liv. Det finns vissa begränsningar i form av en förkylning. Igår kväll tappade jag rösten helt, men den har jag återfått idag.

Vackra ting gör mig glad och är man glad tillfrisknar man säkert fortare. Därför så gjorde jag en bild idag som kom ur mina känslor och sinnestillstånd. Jag har fått smak för att skapa bilder som inte finns. Det är min matrix som jag fyller med mina färger, former & känslor.

Hmmm, om jag nu bara kunde bli frisk och få tillbaks aptiten så skall det nog bli något roligt recept på bloggen också! :)

8 kommentarer:

vee sa...

De två senaste bilderna var lite annorlunda. Den förra lite tjernobyl-känsla. Och den här där bilden har ont i huvudet men magen mår fint:)

Micke sa...

Vee, tycker du bilderna blev lite för "fantasifulla"?

imse sa...

Spooky....( stavas det så, ??? förbaskat också jag som skulle svänga mig med lite engelska ord....)
Men läckert!

vee sa...

Nejdå, de är verkligen konstnärliga. Som en målad tavla med mer plats för känslor än ett "foto". Det är lite sagan om ringen över dem. Vad jag tänkte på om den här bilden är att himlen ser nästan agressiv ut och kan egentligen inte ge det ljus på båtarna som de har. Båtar med vatten ser fridfullt ut. Husen under construction. Den är häftig!

Tesa sa...

Jag tycker de är helt klart läckra. Drömska. Och passar min egen sinnesstämning just nu.

Dan sa...

Lite filmmusik till den, samtidigt som en ryssubåt sakta går upp i ytläge.....

Micke sa...

Vee, jag gillar meckandet i PS. :)

Tesa, tack för att du uppskattar mina taffliga försök i något du behärskar! :)

Dan, hmmmm, var kan man fota en ubåt? :)
Fan också, nu satte du i´déer i huvudet på mig. :)

Anonym sa...

Nåja, så länge du inte tappar aptiten på fotografering och fotokreativering (ännu ett nypåhittat ord) så är det bra. Fast du får ju å andra sidan se till att inte tappa krafterna till ovanstående.
ÄT för h....

BlogRankers.com
Bloggtoppen.se