lördag 17 maj 2008

Herrmiddag

Herrmiddag

En rolig sak hände mig i söndags, en gammal lumparpolare ringde och bjöd in till herrmiddag. Bara att träffa honom är skoj i sig, men även upplägget för herrmiddagen tilltalade.

Nu när man börja bli gammal måste man ju tänka på de andra stackars nattvandrarna, tänk om de skulle träffa på mig i en dunkel allé. De skull troligtvis inte hämta sig och det skulle belasta samhället ekonomiskt, försöken att återfå dem till ett normaltillstånd så att de kan växa upp och bli duktiga skattebetalare skulle troligtvis belasta den ekonomiska balansen i kommunen negativt.

Därför tycker jag det är en utmärkt idé att vi träffas kl 9.30 idag och tar tåget över till Köpenhamn. Där har vi ett bord kl 11.00 som står uppdukat med danska smörrebröd och troligtvis kalla tillbehör. Jag skulle ana att detta är planerat in i minsta detalj då en del av dessa vänner jobbar med att skydda Svea rike från intrång (Armén).

Vädret ser ut att vara med oss så det här kommer att bli en kanondag!

4 kommentarer:

veronica sa...

Låter som ett riktigt trevligt lördagsnöje. Här i Hälsingland har vi så långt till en sådan storstad. Snöar gör det också.

Micke sa...

Snö, det kan inte vara roligt. Vi kan bada här i skåne :)

Lördagen var fin, goa gubbar och förträfflig mat med immiga drycker.

Gisan sa...

Åh så härligt det låter :-) Hoppas att det var lika underbart. Kramar...

Micke sa...

Gisan, det var en fin dag.

BlogRankers.com
Bloggtoppen.se