fredag 25 februari 2011

Ny logga

Jag har funderat runt en ny logga till Bild i Fokus. Det här är vad som ligger på ritbordet just nu. Den får ligga till sig lite så får jag se om det är något jag behåller.

Kommentarer och reflektioner är välkomna. :)

6 kommentarer:

ingersord sa...

Jättesnygg!!!

Micke sa...

Tack Inger!

Ibland måste det bara sjunka in, jag har så otroligt svårt för att ha en uppfattning direkt. Jag fattar väl lite trögt. :)

Tesa sa...

Jag tänker så här (kritikmaja nr 1):

Krångla inte till det, du har ett jättebra namn som säger precis vad du sysslar med, använd det rakt upp och ned eller låt det åtminstone vara framträdande. Som det är nu har du gett det en diskret och svårläst position.
Spontant kommer jag att tänka på nån slags bokklubb när jag ser logon.
Testa lite olika typsnitt och känn efter.

Eller försök få en logo att reflektera ditt företags sysselsättning på ett bra sätt. Det är ganska svårt så namnet använt på rätt sätt tycker jag ger mer.

Hoppas du inte blev ledsen på mig nu! :)

Micke sa...

Ha, ha, Tesa, bara såga du! :)

Du tänker ju inte fel. Jag har inget starkt varumärke som kan bära bara en symbol. Så dina tankegångar har funnits med i funderingarna och jag tror jag skall ta de till mig och försöka från den vinkeln en gång till. Har en idé om hur det skulle kunna gå till. Får väl se om det ser lika bra ut i verkligheten som i mitt huvud.

Jag återkommer.

Tack för dina tankegångar! :)

Dan sa...

Kritikmaja nr.2 :) Micke, du behöver inte någon komplicerad logo, du visar stor kvalitet med dina bilder! Precis som Tesa säger, det ska vara (super)lättläst och ifall du vill ha någon form av symbol så ska den vara (super) enkel att komma ihåg. Har man de kvaliteter som du idag besitter så behövs inte artificiella attribut :)

Micke sa...

Dan, nu gör du mig generad! :)

Försökte bringa ordning i detta igår. Hade en idé, men den fungerade inte. Får låta det snurra i skallen ett tag till så får vi se vad det blir av det.

BlogRankers.com
Bloggtoppen.se