Sparrissoppa med färskrökt lax Hälsan sviktar fortfarande men kroppen behöver näring. Det behövs något som är gott, lätt att äta och snabblagat. Vi får ta hjälp av halvfabrikat. Huvaligen, men så är det.
1pkt Keldas sparrissoppa
150g Färskrökt Lax
Gräslök
Pepparrot
4 skivor Rasker
När man sammanställer allt har vi en lunch för två.
1. Börja med att värma upp soppan, samtidigt hackar man gräslöken och river pepparrot.
2. Rosta brödet.
3. Häll upp soppan i en djup tallrik, lägg i lax efter eget tycke, strö rikligt med pepparrot och gräslök över och det är klart för att serveras med en toast.
3 kommentarer:
Gott och snabbt minsann! Sånt är jag ju anhängare av!
Åh, tackar ... Jag blev själv väldigt inspirerad av dina fina matbilder. Dessutom väldigt sugen på att laga mat, vilket strider helt mot mina instinkter ;)
Tesa, det är väl nästan så du skulle hinna med detta. :)
Roligt om jag kan få ut dig i köket Emma! :)
Skicka en kommentar