torsdag 10 juli 2008

Nu sticker jag......

Gyllene Bron

Ja vet, det blir lite tjatigt med bron igen. Men det är rätt fantastiskt att följa hur nattens mörker kommer från yttre rymden och trycker ner solen bortom horisonten. Bron som är gjord i skinande metall speglar solens strålar som säger adjö och ögonblicket upplevs som guld.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Ja, vee tipsade ju om att du hade väldigt fina foton. Absolut! Jag håller med. Väldigt fina foton.

Och är det inte ofta så, att man får ett eller flera favoritmotiv. Jag har dels stranden, dels utsikten över ån från mitt fönster.

Stranden, havet, himlen - som hela tiden förändras o färg och ton.

Ån, som också förändras mest hela tiden, och livet runtomkring.

Det finns en film, jag har glömt namnet på den, men om jag har någorlunda rätt för mig i minnet så är det Harvey Keitel som spelar en frisör. Han har sin lokal i ett gathörn. Och varje dag tar han foto ut över detta gathörn. Varje dag, vid samma tid, samma vy.

Rätt läckert, faktiskt!

Anonym sa...

Oerhört vacker bild,förresten. Det var ju det jag skulle säga. Egentligen.

Micke sa...

Tack Ninna! Har inte funderat på om det är så att många saker återkommer som motiv. Jag tror själv att jag varierar min fotografering en del, men jag vet ju inte riktigt hur det uppfattas av andra.

Jag fotar klart mycket hifi vilket inte syns så mycket på bloggen då jag publicerar de bilderna på www.hififorum.nu. Jag är ju även väldigt glad för mat, skogen, havet och macrofotografering.

Jag blir väldigt glad när mina foto uppskattas, så tack igen Ninna!

BlogRankers.com
Bloggtoppen.se