Kycklingen är först kokt med grönsaker, vitlök och buljong. Sedan är den grillad med salt och peppar som kryddning. Till det serverar jag morötter som är kokta med vitlök och som smöras av innan servering.
Jag upptäckte i våras ett ekoligist vin från Californien. Det är gjort på chardonnay druvor och är fruktigt med liten sötma, jag upplever en liten ekfatskarraktärr. Det här vinet var min favorit bland de vita vinerna under sommaren. Bonterra Chardonnay (nr. 16632).
4 kommentarer:
Ser smarrigt ut!
Vi har njutit av lutfisk idag..mmmmm...
Jag kan intyga att lutfisken var god.Kyckling receptet ser intresant ut,synd bara att vi har förätit oss på vitlök, får pröva en annan kryddning
Här hittar jag givetvis fantastiska bilder av mat som doftar gott genom skärmen på datorn :-) Kramar...
Lutfisk var det länge sedan jag åt. Var på julbord i söndags, men jag hoppade över lutfisken, fy på mig! :)
Tack Gisan! :)
Skicka en kommentar