Färsbiff med grillade grönsaker samt fetaostkräm
Ett nytt LCHF recept. :)
Färsbiffarna är gjorda på blandfärs, bacon, ägg och grädde. När det gäller kryddning av färs så har jag ett grundrecept, 1tsk salt och 1krm vitpeppar per halvkilo färs.
Jag hackade upp paprika, tomater, zucchini, lök, vitlök och chili. Blanda allt i en braspanna, ringla lite olivolja över, krydda med salt, vitpeppar och svartpeppar, blanda samman allt igen. Avsluta med att klicka lite smör över grönsakerna.
225 grader i ugnen tills grönsakerna uppnår önskad konsistens, glöm inte att vända runt grönsakerna med jämna mellanrum.
Serveras med en fetaostkräm. Köp en god fetaost, smula ner den i creme fraiche och mossa samt vänd runt till en något så när jämn kräm. Smaka av med salt och peppar.
1 kommentar:
Det lät väldigt gott, så det får jag nog ta och prova!
Skicka en kommentar