måndag 14 december 2009

Scrapbooking .....


Camilla har verkligen funnit en hobby i scrapbooking. Pysslandet kan pågå i timmar och hon får väninnor inom hobbyn. Scrapbooking kan nog jämnställas med gamla tiders syjunta. Träffar anordnas och man pysslar tillsammans samt utbyter erfarenheter och konstruktioner. Det blir mer och mer avancerade kreationer, men framför allt har Camilla börjat bli mer kreativ och "ser" designer och får en idé som hon genomför.


Det här kortet har hon använt sin datastyrda skärmaskin för att skära ut allt som klistrats på bakgrunden. Även vikkanter på klänningen har maskin bidragit med.

4 kommentarer:

ingersord sa...

Men guuu finns det då allting...???
datastyrd skärmaskin????
Men fint blir det!

Tesa sa...

Finfint! :) Sådana paket och kort man blir glad av att få.

Reagerade också på det där med datastyrd skärmaskin. Har nämligen hittat kanonfina vectorbilder som är perfekt för digital scrapbooking, men även för att göra schabloner.
Var hittar man en sån?

L8 sa...

Camilla,
Kanonfint!!! Du går direkt på de komplicerade sakerna :) Askarna är ljuvliga. Gissa vad jag önskat mig i julklapp?!
Micke,
den stora skillnaden från syjuntan förr i tiden är att vi är så himla koncentrerade och uppe i det vi gör att vi dessvärre inte hinner snacka lika mycket med varandra som vi önskade.

Micke sa...

Tesa, Man kan hitta dem i välsorterade scrapbooking butiker. Jag köpte den hos Stämpelfabriken i Malmö. Det är en makalös manick. :)

L8, jag vet vad du får! :)

BlogRankers.com
Bloggtoppen.se