onsdag 2 december 2009

Kyckling....


Kycklingen är först kokt med grönsaker, vitlök och buljong. Sedan är den grillad med salt och peppar som kryddning. Till det serverar jag morötter som är kokta med vitlök och som smöras av innan servering.


Jag upptäckte i våras ett ekoligist vin från Californien. Det är gjort på chardonnay druvor och är fruktigt med liten sötma, jag upplever en liten ekfatskarraktärr. Det här vinet var min favorit bland de vita vinerna under sommaren. Bonterra Chardonnay (nr. 16632).

4 kommentarer:

ingersord sa...

Ser smarrigt ut!
Vi har njutit av lutfisk idag..mmmmm...

Malte sa...

Jag kan intyga att lutfisken var god.Kyckling receptet ser intresant ut,synd bara att vi har förätit oss på vitlök, får pröva en annan kryddning

Gisan sa...

Här hittar jag givetvis fantastiska bilder av mat som doftar gott genom skärmen på datorn :-) Kramar...

Micke sa...

Lutfisk var det länge sedan jag åt. Var på julbord i söndags, men jag hoppade över lutfisken, fy på mig! :)

Tack Gisan! :)