torsdag 24 december 2009

God Jul!

God jul på er alla!

Det är nu 10 dagar sedan jag skrev ett blogginlägg, makalöst vad tiden går! Tyvärr har tiden inte använts till roliga saker. :(
Jag har inte fått behålla all god mat som florerar i dessa tider, men från den ljusa sidan så har jag gått om plats för julmaten idag! :)

Julbestyren har tack vare det blivit något annorlunda än vanligt. Det jag saknar mest av det jag har missat i år är den årliga julklappshandlingen/ pubrundan med min "bror" Niklas! Jag kommer att få höra om den här missade rundan i hela mitt liv. Vår tradition hålls hårt och vi har handlat julklappar tillsammans i snart 30år.

Ja, Niklas om du läser detta, vi är så gamla! :)

Hur som jag önskar er alla en God Jul!

Må gott och njut!

Micke

6 kommentarer:

Anonym sa...

God Jul på dig också,trist med missen av handlingsrundan, och avbrottet i traditionen. Ladda till nästa år och ta igen det dubbelt jag tror Niklas kan ställa upp på det.
Med hopp om en nice jul o nyårs helg
PeO

Micke sa...

God jul på er PeO!
Niklas kommer ihåg varje julklappshandling genom åren och han kommer inte att släppa denna, förlåta möjligtvis, men aldrig glömma! :)

vee sa...

Ha en skön julhelg!

ingersord sa...

Trist att höra om din missade tradition, inte för att jag kan fatta att det någonsin skulle kunna vara kul att shoppa???? Det skulle tarvas en låååång stund på puben i så fall.
Håll dig på benen och ha en fortsatt god helg!

Tesa sa...

God Jul & God fortsättning till er också!
Kram T

L8 sa...

God fortsättning!! Sista gästerna har precis åkt och nu ska vi slänga oss på soffan och bara slappa...
Tack för det fina julkortet!
Kram
L8, Dan, Lisa & Sara