tisdag 3 juni 2008

15 minuter i köket......

Pasta pomodoro & mozzarella fresca

Då tar vi femton minuter i köket igen. Färsk pasta är en riktig livsräddare när blodsockret börjar tära på humöret. Ett par minuter vid spisen och alla är glada igen.

Häng med!

1pkt Färsk pasta fylld med pomodoro & mozzarella. Välj helst den tefatsliknande modellen.
1pkt Ruccola
2st klyftor vitlök som finhackas.
½ Citron
Olivolja
Färsk parmesan, riven.

Dra igång pastan, det tar 2-3 minuter.

Vi startar även upp en stekpanna på medelhög värme, bryn upp vitlöken och ruccolan i olivolja, pressa citronen över. Vänd ner pastan så att den blandar sig med oljan, ruccolan och vitlöken.

Serveras omedelbart med riven parmesan över. Till detta dricker man med fördel vatten eller varför inte ett kallt glas Prosecco för att göra det hela lite festligare.

2 kommentarer:

Gisan sa...

Mumsigt värre ser det ut :-) Kramar...

Micke sa...

Det är en perfekt lunch en varm sommardag. Prova gärna Gisan.