lördag 16 maj 2009

Cykelfest i Husie stadsdel


Idag är det åter dags för den årliga cykelfesten som Camilla anordnar tillsammans med 3 st väninnor. Tyvärr ser vädret ut att var emot oss idag, men det blir kul i alla fall.

Måste hoppa in i duschen nu men för er som önskar mer information om hur rolig en cykelfest är kan man läsa det jag skrev förra året här.

8 kommentarer:

Gisan sa...

Jag hoppas att ni får en underbar Cykelfest i år med. Kramar...

Micke sa...

Gisan, det var fantastiskt roligt även detta år. Det regnade en del men det verkar inte som om det var någon som hade problem med det. :)

Dan sa...

Vilken grej alltså!!! Helt underbar ju....:)
Jag funderade snabbt hur man skulle kunna starta en sådan "rörelse" där jag bor, men det måste ju vara ursvårt att få igång detta från noll!? eller...?

vee sa...

Mat och dricka igen då? :)

Anonym sa...

Efter regn kommer solsken....Cykelfesten var mycket lyckad i år. Trevliga människor, god mat och nice DJ. Googlade dina sökord och hittade din blogg. Här har jag nu varit en bra stund och bländrat bland dina vackra foton och fått en trevlig läsning. Dags för mig att lämna din blogg och börja jobba lite. Må bäst! (camilla från desserten)

Micke sa...

Dan, Tror inte att det är så svårt för er att få ihop lite folk. Annars får ni flytta till Kvarnby! :)

Vee, Usch ja, mat & dryck igen! :)

Camilla, Tack för besök, vi ses! :)

Tesa sa...

De hade en cykelfest i Torsby ett tag (kan det ha varit till Pusta tro?). Folk cyklade ju helt tokigt många mil för den ibland...
Tror traditionen lever vidare även om kanske antalet som cyklar inte är lika många längre. Folkparksgrejen är ju inte heller stor längre...
Rolig grej dock! Och viss varning för de som cyklar hem sen... ;)

Micke sa...

Tesa, det händer att folk får ta Taxi hem för att cykeln saknar stödhjul! :)

BlogRankers.com
Bloggtoppen.se