tag:blogger.com,1999:blog-3468756005150565348.post5436702021676052286..comments2023-10-29T08:23:16.253+01:00Comments on Mat, vin & HiFi: Fredags menynMickehttp://www.blogger.com/profile/02029183637699727800noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-3468756005150565348.post-18940095862816058982007-11-27T15:20:00.000+01:002007-11-27T15:20:00.000+01:00Roligt att det är någon som delar fredagen med mig...Roligt att det är någon som delar fredagen med mig.<BR/><BR/>Ett bra tips Rikard, Chevre med fikon är inte fel. Tycker man att det blir för skarp smak kan man röra ut Chevren med lite creme fraiche.Mickehttps://www.blogger.com/profile/02029183637699727800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3468756005150565348.post-46533004824446426832007-11-26T12:27:00.000+01:002007-11-26T12:27:00.000+01:00Har provat dina recept 2 fredagar nu, och är väldi...Har provat dina recept 2 fredagar nu, och är väldigt glad för dom. Kan tipsa om att getost var ett uppskattat tillskott till antipasto, några klicka med fikonen.<BR/><BR/>/RikardRikardhttps://www.blogger.com/profile/06403759492674873175noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3468756005150565348.post-59786083741549546762007-11-16T15:40:00.000+01:002007-11-16T15:40:00.000+01:00Tack, det var mycket roligt att läsa! Det insperer...Tack, det var mycket roligt att läsa! Det inspererar till att fortsätta skriva.Mickehttps://www.blogger.com/profile/02029183637699727800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3468756005150565348.post-7240775542536102732007-11-16T08:45:00.000+01:002007-11-16T08:45:00.000+01:00Alltid lika roligt och inspirerande att titta in o...Alltid lika roligt och inspirerande att titta in och läsa din blogg :-)<BR/><BR/>//GRÅSKALAFotografenhttps://www.blogger.com/profile/17275266447024136960noreply@blogger.com