tag:blogger.com,1999:blog-3468756005150565348.post8088767315407914569..comments2023-10-29T08:23:16.253+01:00Comments on Mat, vin & HiFi: En ensam FredagMickehttp://www.blogger.com/profile/02029183637699727800noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-3468756005150565348.post-44688925621387699132007-11-30T16:41:00.000+01:002007-11-30T16:41:00.000+01:00Hej på er hela familjen Beck-Larsen,Jag snålar med...Hej på er hela familjen Beck-Larsen,<BR/><BR/>Jag snålar med en Permigiano från Maxi och skålar med ett glas vatten från kranen. <BR/><BR/>Copertino är en helt ny bekanstkap för mig, skulle gärna smaka ett glas till Carbonaran då det krävs ett rött vin för att kunna tillgodogöra sig de härliga aromerna som utsöndras när molokylerna sammanflätas i harmoni.<BR/><BR/>CU!<BR/><BR/>MickeMickehttps://www.blogger.com/profile/02029183637699727800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3468756005150565348.post-65631712252315876402007-11-30T15:19:00.000+01:002007-11-30T15:19:00.000+01:00Tjena Micke!Vad lustigt vi skall också avnjuta en ...Tjena Micke!<BR/><BR/>Vad lustigt vi skall också avnjuta en Spaghetti alla Carbonara(kolarhustruns spaghetti)där färsk malen svartpeppar symboliserar flager av kol.Till denna magra lilla rätt kommer vi att njuta av en flaska Copertino från Apulien i södra Italien.Jag kan varmt rekommendera en vällagrad Permigiano Reggiiano ifrån Sveriges bästa ostaffär som ligger i Malmö nämligen Möllans ost.<BR/><BR/>Må bäst!<BR/><BR/>La Familigia Beck-LarsenStefanhttps://www.blogger.com/profile/03372506657214281924noreply@blogger.com