tag:blogger.com,1999:blog-3468756005150565348.post728687017070714450..comments2023-10-29T08:23:16.253+01:00Comments on Mat, vin & HiFi: Grilltider, glöm inte BlomkålscrèmenMickehttp://www.blogger.com/profile/02029183637699727800noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-3468756005150565348.post-82498770671353909002008-07-30T09:22:00.000+02:002008-07-30T09:22:00.000+02:00Vee, Det kan göra jäkligt ont också om man har en ...Vee, Det kan göra jäkligt ont också om man har en kokande crème som man skall försöka få slät när den stänker upp på bara armar.<BR/><BR/>Gråskala, Det borde då vara Barock du smörjt kråset på. Där har jag också fått mig serverat trevliga middagar, men då har jag varit där vintertid. Men det var nog en 7-8 år sedan jag var där sist.Mickehttps://www.blogger.com/profile/02029183637699727800noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3468756005150565348.post-7141194865660942022008-07-30T08:21:00.000+02:002008-07-30T08:21:00.000+02:00Tack för kommentaren.Nej det blev ju inte något sm...Tack för kommentaren.<BR/><BR/>Nej det blev ju inte något smörrebröd...men en massa annat gott. Fastnade för den Italienska restaurangen som ligger först på Nyhavnsgatan. Massa fin mat och gigantiska öl, säkert över litern. Gort och gott, vi hade en underbar weekend i Copenhagen.<BR/><BR/>//MattiasAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-3468756005150565348.post-1217957885999459872008-07-29T12:07:00.000+02:002008-07-29T12:07:00.000+02:00Haha, jag ska bara köpa nu stavmixer då. Jag har t...Haha, jag ska bara köpa nu stavmixer då. Jag har testat att ha den lite för högt upp och då får man torka.Anonymousnoreply@blogger.com